18 May 2022

Food & Wine Experience / Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Η σύγχρονη ελληνική κουζίνα, η σύγχρονη ελληνική οινοποιία και η σύγχρονη ελληνική και διεθνής Τέχνη συναντώνται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Ο Chef του ομίλου ΙΤ, Χάρης Αντωνόπουλος, δημιουργεί ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού συνδυάζοντας δημιουργικές ελληνικές γεύσεις με ετικέτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη που θα προσφέρουν το κρασί της ημέρας.

Πως είναι άραγε ένα δείπνο στο εστιατόριο του μουσείου, την ώρα που η συλλογή «ξεκουράζεται» από την πολυκοσμία; Πως αναδεικνύεται το προφίλ ενός κρασιού με τους σωστούς γευστικούς συνδυασμούς; Πως μια ανοιξιάτικη βραδιά σε ένα αίθριο στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να σας ταξιδέψει γαστρονομικά;

Αυτή την εμπειρία σας καλούμε να ζήσετε στο εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στον ημιόροφο του μοναδικού αυτού οικοδομήματος με ένα γεύμα προετοιμασμένο ειδικά για την περίσταση, συνοδευόμενο από τα κρασιά του Κτήματος Κυρ Γιάννη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του This is Athens City Festival, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ