11 April 2022

Wine tasting at Canal for SNFCC members

Η εποχή της Σαρακοστής, πλούσια σε γεύσεις και αρώματα της Άνοιξης, έχει ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον λόγω της νηστείας. Σε αυτό το εργαστήριο συνδυάσαμε εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Βιβλία Χώρα με αγαπημένες σαρακοστιανές συνταγές, (όπως μελιτζανοσαλάτα, ταραμοσαλάτα) και κρύους μεζέδες (χταπόδι, πατατοσαλάτα) με χειροποίητο ψωμί του Betty’sBakery.

Την επιμέλεια της παρουσίασης είχε ο σομελιέ του Κτήματος Βιβλία Χώρα και το μενού ο σεφ του IT catering.
Οι προτεινόμενες ετικέτες κρασιών είναι:
Κτήμα Βιβλία Χώρα, Λευκός Οίνος Πλάγια, λευκό κρασί Βιβλινός, Ροζέ Βιβλινός, Ερυθρός Οίνος
Προτεινόμενα πιάτα σε ατομική μερίδα μεζέ:
Ταραμοσαλάτα Μελιτζανοσαλάτα Πατατοσαλάτα με μυρωδικά Ξύδι χταποδιού

Τα πιάτα συνοδεύονταν από ποικιλία χειροποίητου ψωμιού, ελιές και λαχανικά εποχής σε ξυλάκια.